02_CShading_LightMix0000_201208_MA.jpg

UGANDA UPPERHILL

Sector  

Mixed Use, Renovation 

Location / Date

Ataşehir, İstanbul / 2018

Client

Orenda Co.

The building, located on one of the emerging districts in İstanbul, hosts multiple usages. The bottom part of the mass which is highlighted with material differentiation hosts cafes and restaurants whereas the upper part, highlighted with vertical linear elements, hosts housing and working programs. 

Supporting program elements such as common meeting rooms, gathering areas and lobby are also provided in the building in order to create a sustainable introverted system. 

08_1_CShading_4_LightMix0000_MA_3.jpg
01_CShading_LightMix0000_201208.jpg
11_CShading_LightMix0000_201208_MA.jpg
03_CShading_LightMix0000_201208 (1).jpg
05_CShading_LightMix0000_201208.jpg
07_CShading_LightMix0000_201208_MA.jpg