T :  +90 232 489 3589

 © 2019 by OFİSVESAİRE ARCHITECTS. 

architecture, izmir, mimarlık, iç mimarlık, iç mekan tasarımı, proje yönetimi, inşaat, yapım, danışmanlık, mimari tasarım, villa tasarımı

DENTAL CLINIC IN BORNOVA

Sector  

Health

Location / Date

Bornova, İzmir / 2017

Client

İlhan K. 

One of the main aim of the design is to change the cold and sterile perception of a dental clinic interior. Considering this design approach the choice of warm materials, cozy colors and friendly textures are embedded to the project. Also the extensive use of green such as the renovation of the private garden at the back side of the clinic and embedding a green wall at the entrance lobby improve the user friendly design of the space.

 

The wood material chosen for the walls of the waiting area and the floor are transformed into more modest and monochrome materials in the examination rooms.